2010.02.04. - Jön a tavasz, és már megint Bruce Willis

Apa kezdõdik! Mondhatnám olcsó poénnak.
De azért mégis kezdõdik apukáim. És még hogy!
Tavaly mindenki be …nyelte a motoros rendezvényeket, hatalmas buktákkal. Akadt, aki meg se rendezte ugye. Persze ez nem azért volt, mert halál unalmasakat csinálnak. Neeem!
Gazdasági válság. Ja-ja! Na erre idén támadva védekeznek. Rögtön lett a motor kiállításból egy Motorfesztivál. Hoppá! Haverom kérdezte: "-Mitõl lett ez fesztivál?", ránéztem a hirdetésre, "-Mert lesznek motorok meg fesztiválhangulat". Na gondoltátok volna? Aztán itt a második nagy buli. Show helyett EMAT - épített motor autó találkozó (mondjuk az émat lenne), VB selejtezõvel. Vááááúú.
Persze a Balatoni nagyonnagy sem maradhat ki. Kell egy hét, hogy költsd a lét. Õk is rákapcsolnak. Idén nem csak fesztivál, hanem Holiday is. Na bakker az már majdnem Hollywood.
Szóval indul a szezon. Mindenki tuningolja a rendezvényét optikailag. Csak attól félek, hogy a szezonban megint ugyanazt az öt együttest, béna streetfighter bemutatót, lepukkant night showt, tehetségtelen mûsorvezetõket kell néznünk, a fõdíjakat pedig megint a szokásos mûhely viszi el tizenkettõegytucat unalmas V-Rod építéssel. A végén pedig a sok okos easybiker lerongyol a Balcsihoz, mert ott aztán k.nagy show szokott lenni. "-Tavaly is a Suzy Quatro...!"
Meglátjuk. Én biztos ami tuti alapon megfogadtam Bruce Willis örökbecsû tanácsát és vettem egy kutyát.

 

 

 

 

 
       
- Hozzáadom a kedvencekhez -    - Beállítás kezdőlapnak -
:: Minden jog fenntartva! RentaNet Informatika - 2006 darkbike.hu ::