2009.05.11.
A K. életbe.

K el vagyok maradva a K oldalfrissítésekkel, gondolom ez K feltûnt mindenkinek.
Zajlik a K élet.
Annyi K molyolás összejött, hogy K nem tudok kreatívkodni. Pedig K jókat mentem a nyáron, amirõl kéne pár K írást felrakni.
 Közben szerelem a K motoromat, amit K nagy üzleti érzékkel törötten vettem, hogy majd K összerakom. Persze kiderült, hogy K nem szeretek szerelni annyit és K hideg is van a garázsba. Így hát K lassan készül.
 A K melót is nyomja az ember persze. Most jelentkezett nálam a K eu., hogy kéne nekik egy K jó hitel. Azt hiszem intézek nekik, mert K rendes vagyok, és K nem szeretném ha az egész K Európa összeomlana. Szerintem utána átmegyek a K amcsikhoz és K bevásárolom magam a K Harleyba.
 A K csajomat már nem is említem, aki sok K energiámba kerül. Mármint az, hogy a K kapcsolatunk K mûködjön. Vagy, hogy K kibírjam, hogy K mûködik. Vagy hogy õ K kibírja, hogy K elvagyok. Ja az már az õ K baja.
 Szóval K el vagyok havazva, K nagy a hajtás és K nincs kedvem órákat ülni a K gép elõtt. Csak ezt akartam K röviden leírni, mielõtt mindenki K elkezdi temetni az oldalt. A K nagy csönd mögött K tartalmas szezon van. K nagy túrákkal sok K jó és néhány K rossz rendezvénnyel, és csomó K tartalmas beszélgetéssel két menet között. A téli K jó sörözések is mennek az elsõ már K meg is volt a hétvégén.
Aki meg nem veszi a K fáradtságot, hogy néha K megjelenjen valami K megmozduláson, az K higgye azt, hogy K nem mûködik a K oldal.
K nem érdekel!

Smash (p.e.)
(egy számomra ismeretlen szerzõ "A K nõ" címû mûve után szabadon)

 

 

 
       
- Hozzáadom a kedvencekhez -    - Beállítás kezdőlapnak -
:: Minden jog fenntartva! RentaNet Informatika - 2006 darkbike.hu ::