2008.07.01. - Fero "motorozik"

Végre!
A nemzet egykori (mára katicabogárrá szelídült) csótánya, a motoros találkozókon rocker-élet képviselõjeként tetszelgõ mûsorvezetõ, "motort" vett. Már nem tudtam mi hiányzott. Szerintem minden jóérzésû rocker és/vagy motoros ordítva dobta el az újságot ennél a cikknél.
Mi jöhet még? Mikor patakiattila cigánynak állt a Fásimulatóban, több százan felgyújtották az emlékbe elrakott "PVCbõrdzsekit". Most meg egy nagyrobogón "Ez az igazi Rock & Roll!" felkiáltással feszít az õsricse?
Hát a pöttyös kendõ árfolyama is erõsen esett azt hiszem az idén.

A cikkben emberünk amúgy elárulja a nagy titkot, hogyan lehet haladni, ha már mindenhol beállt a forgalom:
"…járdára fel és adjad neki!"
Ha valóban Õ mondta, ehhez külön gratulálok!
Kiderül még, hogy kirándulni is mennek az asszonnyal, és hogy nem csak adrenalin növelõ, hanem ez az igazi Rock & Roll. Ha ezt tudom én is 400-as robogót veszek mobilkihangosítóval és túradobozzal. A cruiserem meg belököm az árokba, vagy egy diszkó elõtt átadom a kulcsait egy félhosszúhajú-szembefésülõs-valamiemberszerû figurának.

Alig várom már, amikor egy pirosnál mellém áll "A Feró". Talpig bõrben, helyes kis mopedje diszkrét erõvel zümmög, visszapillantójára pöttyös kendõ kötve, egymásra mosolygunk, felemeli az öklét, szarvat mutat, és rekedten átkiált: Rock & Roll apukám!!!


Hát? Nem hiszem!

 

 

 
       
- Hozzáadom a kedvencekhez -    - Beállítás kezdőlapnak -
:: Minden jog fenntartva! RentaNet Informatika - 2006 darkbike.hu ::