2009.07.03. - Én a hõs!

Kéne írjak valamit de…. Nem történik semmi.
Pontosabban világvége idõjárás szakad a nyakunkba. Azt mondják tök jó helyen vagyunk mert a tengerszint emelkedése nem érint minket …stb. Akkor viszont mi van, ha özönvíznél megtelik a lavor amiben csücsülünk?
Múltkor olyan ricsaj kerekedett, hogy gondoltam - Na végre itt az utolsó felvonás! Aztán csak nyomatta keményen, de egy szinten megragadt. Kimentem hát a teraszra mondom beszélek már a góréval egy kicsit, úgy is régen dumáltunk egy jót. Felnézek az égre -a filmekben így láttam- és mondom: Szia! (Nem is olyan régen, mikor legutóbb nagy bölcsen lesújtott rám pusztán okítási céllal, összetegezõdtünk ) Szóval mondom - Szia! Most vagy szakadjon szét minden, vagy hagyjuk ezt a viccelõdést.
Semmi válasz! Vagy csak a jeleket olvasom sehogy? Nem tudom, de azóta is önti az áldást. Tegnap töprengek, eszembe jutott, hogy biztos arra vár, hogy jól eláztasson, mivel cselesen kocsival nyomtam az elmúlt hetekben. Na, - legyen meg a te akaratod - éppen a városba voltam motorral és eleredt. Essünk túl rajta. Nem vártam meg míg csitul, nekiindultam. Nem mondom, hogy ez volt életem legnagyobb elázása, de azért kaptam rendesen. Csak úgy polóba-farmerba, nem ám esõruha.
Mire hazaértem ronggyá áztam, de büszkén mosolyogtam, mint szûzlány a bálba. Megtörtént. Kiálltam a próbát. Méltó vagyok a napsütésre, akárki láthatja.
Most várom az eredményt és csak azért írtam le ezt, hogy mindenki nekem legyen mérhetetlenül hálás a jó idõért, valamint, hogy többször visszautalhassak majd eme hõstettemre, amivel megváltást hoztam a motorosok nagy nemzetségére. Talán még egy szobrocskát is készítenek majd rólam. Valami hasonlót:

 

 

 
       
- Hozzáadom a kedvencekhez -    - Beállítás kezdőlapnak -
:: Minden jog fenntartva! RentaNet Informatika - 2006 darkbike.hu ::